Het Klaslokaal @ De School

Dit zijn de leukere samenwerkingen! We organiseerde een serie talks met De School in een oud klaslokaal genaamd: Nieuwe makers. Je kon eerst lekker eten in Cafe DS en daarna ouderwets naar de les gaan, maar dan met meesters waar je wel naar wilt luisteren.

Read More
Rutger de Rijk
Bea Panel @ Het Stedelijk

In samenwerking met het Stedelijk organiseerde we een panel op het event van Kunstbende en Blikopeners. Het onderwerp was de impact van Social Media. We nodigden relevante sprekers uit die onder begeleiding van een moderator vanuit verschillende oogpunten in gesprek gingen. 

Sprekers: Tamara Witschge (Onderzoekster naar nieuwe media aan de universiteit Groningen), Anne van der Krol (Digital detox), Christoffel Mesman (Princeofjetsets / influencer) en het publiek.

Read More
Rutger de Rijk
BEA BASICS

 In samenwerking met verschillende professionals organiseren wij de Bea Basics serie. In deze serie leer je skills die je anno nu goed kan gebruiken als jonge ondernemer en/of creatieveling. Edities die we hebben gehad gingen over oa SEO, Online Marketing, Boekhouden, Zakelijk je mannetje staan, Blockchain & Crypto, Videomarketing. Kijk bij events voor de upcoming Bea Basics.

Read More
Rutger de Rijk
Bea panels

  In samenwerking met verschillende partijen organiseren wij Bea panels. Wij nodigen ervaren rotten uit het vak uit die hun verhaal delen met het jonge publiek. Lessen, successen, fouten en ambities worden gedeeld. Natuurlijk zorgen wij voor de Bea saus waardoor het publiek elkaar leert kennen en zich vrij voelt om alle vragen te stellen die in hen opkomen. 

Read More
Rutger de Rijk
the fittingdays

Together with The new originals we came up with the concept of the fittingdays. It's a special day for the youth. The goal: Give the creatives an inspiring & motivating experience. We did this multiple times in Amsterdam, Paris & London.

Read More
Rutger de Rijk
Gemeente Amsterdam x Bea

In samenwerking met de Gemeente Amsterdam & creatieve groep Famo organiseerden wij de bijeenkomst omtrent de tender van de Oostveerkavel. 80 ondernemers & buurtbewoners kwamen samen om na te denken over de ideale bestemming. Wat zijn de behoeftes van de buurt, welke ondernemers kunnen samenwerken? Door middel van ijsbrekers, speed-dates & brainstormsessies liep iedereen vol energie & nieuwe ideeën de deur uit. 

Read More
Rutger de Rijk
KULA ON A BOAT X BEA

In samenwerking met het Kula netwerk was het tijd om te genieten van de zon en de Amsterdamse grachten op te gaan. Sloep check, hapjes & drankjes check. Het connecten kon beginnen. Het was onze taakom de huidige en nieuwe leden op een ontspannen wijze kennis te laten maken met Kula, zichzelf en elkaar. 

Read More
Rutger de Rijk
ʻHet Kloosterʼ

Wij bieden ook kantoor & eventruimtes aan. Zo bieden wij in ʻHet Kloosterʼ all-in kantoorruimtes aan van 9m2 tot 250m2. De kantoorruimtes bevinden zich in het Beatrixpark, Amsterdam Zuid. Je zitten midden in het groen en kijkt uit op het park en de Zuidas. 

Read More
Rutger de Rijk
Seminar at co-workingspace Milan

Op uitnodiging van de lokale overheid verzorgen wij in Milaan Bergamo een sessie over hoe je jonge ondernemers bij je co-work plek betrekt. Voor ons een mooie en nieuwe ervaring. Onze belangrijkste tip: Doe onderzoek naar de lokale jeugdculturen. Werk samen met mensen en partijen die de jongeren ʻcoolʼ en interessant vinden. Make it sexy! 

Read More
Rutger de Rijk